Humanitarna akcija “Vjerujete li u čudo?” urodila plodom: Snježana i Dragec na Božić postali vlasnici kuće

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 26.12.2022

Snjezana_i_Dragec_Savic

Uspješan je ovo završetak akcije s ciljem prikupljanja pola milijuna kuna za pomoć bratu i sestri kojima je prijetilo izbacivanje iz doma.

Opatija - Čuda se ipak događaju, a u ovom slučaju u pitanju je ono najčarobnije - Božićno. Snježana i Dragec Savić upravo su na sam Božić i na papiru postali vlasnici svoje kuće, što je izravna posljedica humanitarne akcije organizirane na proljeće pod nazivom “Vjerujete li u čudo?”, a koja je za cilj imala prikupiti pola milijuna kuna za pomoć bratu i sestri kojima je prijetilo izbacivanje iz doma. Sretna je vijest objavljena u Facebook grupi koja nosi naziv humanitarne akcije:

„Sretan Božić ove godine imala je i obitelj Savić. Dragec i Snježana napokon su osijetili toplinu svog vlastitog doma. Postali su i na papiru vlasnici svoje kuće! Sama kupnja i prijenos vlasništva dugo je trajala jer se bivši vlasnici nalaze u Venecueli, koja je pod sankcijama i zbog toga je transakcija bila vrlo komplicirana. Novac nam se vraćao šest puta te je tek sedmi pokušaj bio uspješan. Naši Dragec i Snježana više nemaju razloga za brigu, napokon su postali vlasnici kuće u kojoj su odrasli.

Ovime smo pokazali kad su ljudi voljni pomoći, može se jako puno dobrog napraviti. Ovo ste postigli Vi. Ispraviti nepravdu i osigurati nekome krov nad glavom velika je stvar! Nastavimo pomagati jedni drugima, jer to je bit svega, ono što čovjeka ispunjava i čini sretnim. Zajedno možemo učiniti svijet boljim! Sretan Božić svima!“, stoji u objavi koju potpisuje Oleg Medica, jedan od organizatora ove hvalevrijedne akcije.

Više sa portala poduckun.net ...