Izjašnjavanje građana o inicijativi za promjenom područja mjesnih odbora ove nedjelje

Autor: Marina Pauletić 30.09.2023

Foto: ilustracija

Svoje će mišljenje moći dati stanovnici osam mjesnih odbora.

Opatija – Podsjećaju se građani s prebivalištem na području mjesnih odbora Vasanska, Punta Kolova, Centar I, Centar II, Volosko, Belveder, Ika i Oprič, na mogućnost davanje mišljenja o promjeni područja mjesnih odbora 1. listopada 2023. godine (nedjelja) od 10:00 do 18:00 sati.

Prikupljanje mišljenja građana će se provoditi na sljedećim lokacijama:

1) za građane koji imaju prebivalište na području mjesnih odbora Vasanska i Punta Kolova u prostorijama Mjesnog odbora Vasanska na adresi Joakima Rakovca 15, Opatija,

2) za građane koji imaju prebivalište na području mjesnih odbora Centar I i Centar II u prostoru Ville Antonio na adresi Vladimira Nazora 2, Opatija,

3) za građane koji imaju prebivalište na području mjesnih odbora Volosko i Belveder u Gradskoj vijećnici Grada Opatije, na adresi M.Tita 3, Opatija,

4) za građane koji imaju prebivalište na području Mjesnih odbora Ika i Oprič u prostorijama Mjesnog odbora Ika, na adresi Primorska 29, Ika.

Mišljenje o reorganizaciji područja svojeg mjesnog odbora građani će davati zaokruživanjem jednog od dva ponuđena odgovora: „suglasan sam“ i „nisam suglasan“ na listiću za davanje mišljenja, samo za onaj mjesni odbor na području kojega imaju prebivalište.

Detalje javnog poziva te lokacije pojedinih ulica u mjesnim odborima moguće je pregledati na LINKU gdje je objavljen cjelokupni tekst javnog poziva.

Odluku o inicijativi i prijedlogu donosi Gradsko vijeće Grada Opatije uz prethodno pribavljeno mišljenje stanovnika mjesnih odbora na koje se spajanje odnosi.

Popis ulica možete vidjeti ovdje.

Više sa portala poduckun.net ...