Još malo do kraja natječaja za skladbe festivala MIK 2023.

Autor: Marina Pauletić 07.02.2023

Podsjetimo, MIK je uvijek otvoren novim izvođačkim i autorskim imenima.

Rijeka/Opatija - Sredina veljače već tradicionalno autorima i izvođačima, koji se pripremaju za Melodije Istre i Kvarnera, označava period kada se natječaj za nove skladbe privodi kraju. Tako je i ove godine: 17. veljače, datum je do kada će organizator zaprimati nove radove i prijave za ovogodišnje izdanje jedinog putujućeg festivala u Hrvatskoj.

Podsjetimo, MIK je uvijek otvoren novim izvođačkim i autorskim imenima, koja festivalu donose novi zvuk, a da pritom vode računa na sve ono što MIK čini MIK-om, jedinstvenim festivalom bogate povijesti.

Festival će krenuti na svoju karavanu krajem lipnja, a ono što svakako možemo potvrditi je da će zapjevati i u Istri i na Kvarneru, a imena domaćina i točni datumi znat će se uskoro.
Organizator i ove godine najavljuje festival pozitive i dobrih vibracija, a ono što sve sudionike najviše veseli, susreti su s mikovskom publikom, koja voli i štuje festival kojeg drži „svojim, našim...“.

„Stoga, dragi autori i izvođači, ukoliko to već niste učinili – vrijeme je! Prijavite svoje radove slanjem na info@festivalmik.com, a ukoliko su vam potrebni detalji natječaja, možete ih pronaći na www.festivalmik.com. Ili nazovite 091/ 208 3802. I vidimo se na još jednom sjajnom MIK-u, a lipanj će doći jako brzo“, poručili su organizatori.

Više sa portala poduckun.net ...