Kampanja za Loreen: Pomozite 5-godišnjoj Riječanki da učini prvi samostalni korak!

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 02.01.2023

"Troškovi terapija, puta i smještaja samo za 2023. godinu dosežu i 30 000 eura, stoga nam je potrebna vaša pomoć", poručili su roditelji. Pomoć se može uplatiti putem kampanje, ali i na račun HR 7724020063104287120 (SWIFT/BIC: ESBCHR22)

Rijeka - 5-godišnja Riječanka Loreen treba vašu pomoć! Riječ je o djevojčici čija je gruba motorika od rođenja teško narušena i ne hoda samostalno, a kojoj je za daljnju rehabilitaciju u sljedećoj godini potrebno 30 tisuća eura. To si njeni roditelji ne mogu priuštiti, te su u tu svrhu otvorili Go Get Funding kampanju uz sljedeću poruku:

"Dragi ljudi velikog srca, potrebna nam je vaša pomoć za našu petogodišnju kćerkicu Loreen. Loreen je veselo i pametno dijete, ali nažalost, njezina je gruba motorika od rođenja teško narušena, te ne može hodati samostalno.

Ono što joj je do sada najviše pomoglo jest neurorehabilitacija u Zagrebu u Poliklinici Glavić. Iako smo zadovoljni dinamikom i sadržajem terapija te odličnim rezultatima dobivenim najviše zahvaljujući Bobath fizikalnoj terapiji i robotskom uređaju Lokomat koji omogućuje našoj Loreen da počne hodati, cijena takve terapije je jednostavno previsoka i ne možemo više snositi takav trošak. Naime, troškovi terapija, puta i smještaja samo za 2023. godinu dosežu i 30 000 eura, stoga nam je potrebna vaša pomoć. Loreen je vrlo uporna i disciplinirana i konstantno napreduje te nas najviše raduje što se veseli vježbama i vjerujemo da će joj nastavak ovih terapija omogućiti da samostalno hoda prema svojoj budućnosti.

Hvala vam unaprijed na vašim donacijama, budite dio našeg puta do njenog samostalnog hoda."

Uplatiti se može na ovom linku te putem računa HR 7724020063104287120 (SWIFT/BIC: ESBCHR22), a apel roditelja možete pogledati i putem video poruke u nastavku.

VIDEO

Više sa portala poduckun.net ...