Kastafsko kulturno leto ovaj tjedan vodi na glazbeno putovanje

Autor: Nikola Cvjetović 08.08.2023

Od srijede do nedjelje održat će se tri događanja.

Kastav - Kastafsko kulturno leto ovaj tjedan donosi niz glazbenih događanja. Glazbeno putovanje različitim stilovima trajati će od srijede do nedjelje.

PACHAMAMA STREET CONNECTION - Srijeda, 09.08. u 21 sat, Trg istarske vile

Ispunite sredinu tjedna zvukom veselih nota koje dolaze s ulica i trgova duž hrvatske obale. PACHAMAMA STREET CONNECTION, bend koji je svoj glazbeni put započeo svirajući na ulicama i trgovima, ove će srijede nastupiti na Trgu istarske vile. Njihov repertoar, koji čine domaći i strani hitovi, prilagođen je jedinstvenom izričaju te garantira da će svatko u publici pronaći nešto za sebe, stoji u najavi događanja.


ELVIS STANIĆ GROUP - Četvrtak, 10.08 u 21 sat, Crekvina


Za sve ljubitelje jazza i suvremenih glazbenih tendencija, pripremili smo pravu poslasticu. ELVIS STANIĆ GROUP, dobitnici čak 16 Porina za jazz glazbu, donose nam spoj mediteranske melodioznosti, tradicionalne hrvatske glazbe, ritmova latino izričaja i suvremenih jazz elemenata. S novim članovima, osvježenim repertoarom i novim pristupom autorskim skladbama, njihov će vas nastup ostaviti bez daha, stoji u najavi događanja.


OŠTIJA - Glazbeno-scenska predstava - Nedjelja, 13.08. u 21 sat, Crekvina


Zaokružite tjedan smijehom, uz jedinstvenu glazbeno-scensku predstavu OŠTIJA! Glumci amateri i profesionalni glazbenici spojili su se kako bi vam priredili nezaboravno iskustvo. Uživajte u simpatičnim konverzacijama, smiješnim aforizmima Primorja i Kvarnera te fantastičnim glazbenim brojevima. Interakcija između snimljenih video klipova i živih performansa dodatno će vas oduševiti, stoji u najavi događanja.

Više sa portala poduckun.net ...