KKL predstavlja bezvremenske operne arije u izvedbi Kristine i Roberta Kolara te uz klavirsku pratnju Vladimira Babina

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 16.07.2022

Ne samo kolege na sceni već i supružnici, što je rijetko na opernoj glazbenoj sceni, u jednom od intervjua kažu da svoj posao 'nose kući' jer bez opere ne mogu zamisliti svoj život.

Kastav - Ljubiteljima opere 31. Kastafsko kulturno ljeto, u nedjelju 17.srpnja od 21 sat, nudi pravu glazbenu poslasticu. U Crkvi Sv. Jelene Križarice u Kastvu, bezvremenskim opernim arijama Mozarta, Wagnera, Puccinija, Verdija, Bizeta, Chopina, Rossinija, Gershwina i I. pl Zajca, publici će se predstaviti Kristina Kolar (sopran) i Robert Kolar (bariton) uz klavirsku pratnju Vladimira Babina

Ne samo kolege na sceni već i supružnici, što je rijetko na opernoj glazbenoj sceni, u jednom od intervjua kažu da svoj posao 'nose kući' jer bez opere ne mogu zamisliti svoj život. Koliko god se trudili, ne mogu isključiti glazbu u sebi, jer je to njihov poziv i dio njihova života, te su jedno drugome najveća podrška, učitelji i najžešći kritičari.

Za svoju su publiku, za ovu priliku, pozvali i goste iznenađenja, koje nam nisu željeli otkriti, a koji će dodatno obogatiti ovu sjajnu glazbenu večer.

Ulaznice se mogu kupiti preko sustava mojekarte.hr, u festivalskom uredu naTrgu Matka Laginje 5 u Kastvu , KD Kostrena/ Žuknica 1b/ Kostrena, New Sound d.o.o. / Trg maršala Tita 2/ Matulji, Istra sport d.o.o. / Marsovo polje 8 / Pula, Foto Revija / Užarska 28 / Rijeka, Robna kuća Korzo - caffe bar Nad Urom - IV. kat / Trg Ivana Koblera 1 / Rijeka i Dallas Records Rijeka / Splitska 2a / Rijeka.

Više sa portala poduckun.net ...