Klapa Baladur: "Evo ti se vrnjan" kao nastavak uspješne godine

Autor: Andrea Načinović 16.08.2022

"Evo ti se vrnjan" potpisuju Robert Grubišić kao skladatelj, Vjeko Alilović kao autor teksta te Renato Surić kao aranžer.

Opatija - Opatijska klapa Baladur svoju sedmu godinu djelovanja zaokružuje novim singlom, skladbom "Evo ti se vrnjan" te tako nastavlja uspješnu godinu koja je donijela iskorak u radu i popularnosti ove klape.

U veljači ove godine klapa je objavila skladbu "Život" koja je u kratkom vremenu zaživjela u programima brojnih radijskih postaja diljem Hrvatske, a video spot je našao mjesto u programima brojnih TV postaja i glazbenih kanala. Uz brojne samostalne nastupe, kao i one uz nacionalno poznate izvođače, Baladur je održao i svoj prvi samostalni koncert te je to bila sjajna večer na Trsatskoj gradini u Rijeci. Na tom koncertu klapa je premijerno izvela skladbu "Evo ti se vrnjan", a sada je i službeno predstavlja.

"Evo ti se vrnjan" potpisuju Robert Grubišić kao skladatelj, Vjeko Alilović kao autor teksta te Renato Surić kao aranžer, a skladba na čakavskom dijalektu donosi toplu priču o životu na moru ljubavi te "kruhu od sedam kora" naših pomoraca.

Za vjerovati je da će skladba nastaviti uspješan put prvog singla te da će naći prostora u radijskim programima, kao i u srcima ljubitelja dobre klapske pjesme.

Više sa portala poduckun.net ...