Kod Brseča 83-godišnjakinja vozilom sletjela u provaliju

Autor: Nikola Cvjetović 10.05.2023

Ozlijeđenu 83-godišnjakinju su pronašli policijski službenici i zajedno je s vatrogascima JVP Opatija izvadili iz vozila te donijeli do prometnice gdje su joj djelatnici HMP-a pružili prvu pomoć pa potom prevezli u KBC Rijeka na daljnje liječenje

Brseč - Jutros oko 7.10 sati dogodila se prometna nesreća kod Brseča u kojoj je ozlijeđena 83-godišnja hrvatska državljanka. Naime, spomenuta je upravljajući osobnim vozilom marke Ford Fiesta, riječkih registracijskih oznaka i krećući će se od Mošćeničke Drage prema Brseču, u zavoju izgubila nadzor te vozilom sletjela u provaliju.

Očevidom je utvrđeno kako je 83-godišnjakinja na 18 kilometru državne ceste D 66 iz sada neutvrđenog razloga u blagom desnom zavoju nastavila se pravocrtno kretati i tom prilikom s vozilom sletjela u provaliju dubine 15-ak metara.

Ozlijeđenu 83-godišnjakinju su pronašli policijski službenici i zajedno s vatrogascima JVP Opatija je izvadili iz vozila te prenijeli do prometnice gdje su joj djelatnici HMP-a pružili prvu pomoć pa ju potom prevezli u KBC Rijeka na daljnje liječenje.

Za vrijeme provedbe očevida promet se dionicom DC 66 odvijao naizmjenično uz regulaciju policije.

Više sa portala poduckun.net ...