Komedija „Čudo“ s izvrsnom Ecijom Ojdanić u centru Gervais

Autor: Marina Pauletić 16.10.2022

cudo_predstava

U glavnim su ulogama Ecija Ojdanić i Matija Šakoronja.

OPATIJA - Na sceni opatijskog centra Gervais u subotu, 22. listopada s početkom u 20 sati omiljeni lik Vlajne iz hit cabareta „Preko veze“ i „Vla Vla Vlajland“ Kazališta Moruzgva ponovo oživljava u komediji „Čudo“.

Čistačica i „žena iz naroda“ Vlajna u ovoj priči postaje predsjednica Republike Hrvatske na izborima 2025. godine i suočava se s mnogobrojnim pitanjima: Kako u politici sačuvati moralne vrijednosti? Kako biti vođa, a ostati u službi onih koje vodiš? Može li se neokaljan proći kroz taj labirint interesa, antagonizama i podmetanja, a sve to u svakim danom sve težim globalnim društveno političkim okolnostima?

Komedija „Čudo“ hvaljena od publike i kritike, s izvrsnom Ecijom Ojdanić i Matijom Šakoronjom u glavnim ulogama, u režiji Ivana Lea Leme, prošarana songovima Zvonimira Duspera Dusa, nasmijat će vas do suza!

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 70 kuna (9,29 € / fiksni tečaj 1 eur = 7,53450 kn) i po 50 kuna (6,64 € / fiksni tečaj 1 eur = 7,53450 kn) za studente i umirovljenike (popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija). Dostupne su na prodajnim mjestima u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert 6A) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr. Na dan predstave, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je od 19 sati.

Više sa portala poduckun.net ...