Kvarner Expo 2024: Najbolji hrvatski suveniri i autohtoni proizvodi u svibnju u Opatiji

Autor: Marina Pauletić 23.02.2024

Zainteresirani izlagači još uvijek se mogu se prijaviti za sudjelovanje.

Opatija - Obrtnička komora Primorsko-goranske županije nastavlja tradiciju održavanja izložbeno – prodajnog sajma suvenira i autohtonih proizvoda KVARNER EXPO 2024. i to na novoj lokaciji, u Opatiji, u Centru Gervais, u terminu od 17. do 19. svibnja 2024. godine.

KVARNER EXPO 2024., kao specijalizirani sajam pod pokroviteljstvom Hrvatske obrtničke komore, održava se već 17. put i vraća se natrag u Opatiju, od kuda je potekao prije 20 godina i gdje se godinama uspješno održavao. U ovoj godini, izuzetno značajnoj za Opatiju koja obilježava 180 godina organiziranog turizma, Kvarner expo ponovno dolazi u najšarmantniji grad sjevernog Jadrana upravo zato što je sam suvenir proizvod turizma, memorabilija, spomen; sjećanje na određen događaj, mjesto ili osobu.

Iz Obrtničke komore Primorsko-goranske županije navode kako će ovogodišnji trodnevni program sajma imati najbogatiji sadržaj do sada, pa će tako, osim prodajnog dijela sajma, posjetiteljima biti ponuđene i radionice izrade rukotvorina te edukativni i zabavni sadržaji.

Zainteresirani izlagači još uvijek se mogu se prijaviti za sudjelovanje, i to putem poveznice: https://forms.gle/KisBPjsh4QLt79xy8.

Više sa portala poduckun.net ...