Liburnia Riviera Hoteli osvojili prestižna priznanja na Kvarnerskom danu turizma

Autor: Marina Pauletić 15.12.2023

Ovaj događaj obilježile su dodjele nagrada najboljim turističkim djelatnicima i objektima na razini Primorsko-goranske županije.

Opatija – Na svečanoj dodjeli nagrada Kvarnerskog dana turizma u Opatiji, u petak, 8. prosinca, najveća kvarnerska turistička kompanija Liburnia Hotels & Villas ponosno je primila priznanja za iznimna postignuća u turističkoj industriji. Ovaj događaj obilježile su dodjele nagrada najboljim turističkim djelatnicima i objektima na razini Primorsko-goranske županije.

U kategoriji "Djelatnik/ica prodaje i marketinga u turizmu", Doris Kujundžić, koja radi u Sektoru prodaje Liburnia Hotels & Villas, još jednom je potvrdila svoju iznimnu predanost i stručnost. Naime, Doris je već bila nagrađena na nacionalnoj razini, osvojivši priznanje Hrvatske turističke zajednice "Čovjek - ključ uspjeha, djelatnik godine". Doris, koja već dugi niz godina gradi karijeru unutar Liburnia Hotels & Villas, pokazala se ključnim članom prodajnog tima. Njena posvećenost, stručnost i podrška kolegama nisu ostale nezamijećene, a nagrada na lokalnoj razini dodatno potvrđuje njen izniman doprinos struci.

U kategoriji "Recepcijski djelatnik/ica", nagradu je osvojio Duško Vrzić, zaposlen u Heritage Hotelu Imperial. Duško Vrzić, svestrani bagažist, s više od pet desetljeća predanosti poslu i neizmjernog entuzijazma, postao je neizostavan dio tima, unoseći toplinu i srdačnost prilikom svakog dočekivanja gostiju. Njegova strast prema poslu i prepoznatljiva ljubaznost prema gostima čine ga jednim od zaštitnih znakova ovog opatijskog hotela.

Hotel Ambasador, kultni opatijski hotel izgrađen 1966. godine, osvojio je nagradu u kategoriji „Nagrada u poslovnom turizmu“, a na nedavno održanim Danima hrvatskog turizma bio je jedan od finalista u istoj kategoriji nagrade koju dodjeljuje Ministarstvo turizma i sporta Republike Hrvatske, Hrvatske turističke zajednice i Hrvatske gospodarske komore. S više od 110 poslovnih događanja godišnje, Ambasador se ističe kao ključno središte poslovnih okupljanja, pridonoseći razvoju Opatije kao cjelogodišnje destinacije i promicanju kongresnog turizma. Mladen Kapović, direktor hotela Ambasador, naglasio je: "Dugovječnost i snažan utjecaj hotela svjedoče o važnosti koju ima kao prepoznatljiv simbol Opatije, istovremeno služeći kao vitalna institucija u poticanju poslovnog turizma".

Liburnia Hotels & Villas ovim je priznanjima još jednom dokazala kako je i u 2023. uspješno provodila svoju misiju postizanja izvrsnosti u turizmu, iznova potvrđujući svoj status kao vodeća hotelska kompanija na Kvarneru.

Više sa portala poduckun.net ...