Ljetni festival Kastafsko kulturno leto otvara predstava "Duhi" - zbog velikog interesa publike dodan još jedan datum izvedbe!

Autor: Nikola Cvjetović 14.06.2023

Projekt u vlastitoj produkciji predstavlja najznačajniju novinu i izazov trideset i drugog izdanja Kastafskega kulturnega leta.

Kastav - Kastafsko kulturno leto najavilo je predstavu "Duhi" s kojom će se ovogodišnje izdanje ljetnog Festivala i otvoriti. Radi se o najznačajnijoj novini i izazovu ovogodišnjega KKL-a, a koliko je predstava privukla pažnje govori i podatak kako je premijera zakazana za 2. srpnja gotovo rasprodana pa su organizatori dodali još jedan datum održavanja - 4. srpanj.

Ulaznice za tu izvedbu sada su dostupne i mogu se rezervirati na mojekarte.hr, dok se ulaznice za premijeru 2. srpnja i dalje mogu kupiti na poveznici ovdje.

Kastafsko kulturno leto radi na postavljanju ove izvedbe od jeseni prošle godine. Cilj ovog projekta je pružiti snažan poticaj aktivnostima koje njeguju tradiciju Kastafskog pučkog teatra.

- U želji da okupimo najkvalitetnije pojedince među kazališnim amaterima, stvorili smo festivalski ansambl koji će uz podršku Udruge Kastafsko kulturno leto raditi na uprizorenju zahtjevnog dramskog predloška Drage Gervaisa, pojasnili su organizatori.

U predstavi "Duhi" sudjeluju: Mario Lipovšek Battifiaca, Jasna Kinkela, Meri Cech, Silvia Zoretić, Zoran Ravnić, Zoran Kinkela, Andy Cech, Zlatko Vičić, Andrija Frlan, Saša Matovina, Tajana Dukić, Mirna Rubeša, Linda Lenac, Maja Stepančić i Natali Vičić. Redatelj predstave je Serđo Dlačić, asistentica redatelja Klara Peranić, a scenograf Saša Jantolek.

Više sa portala poduckun.net ...