„Ljeto na Ljetnoj 2023.“: Anastacia uputila neočekivan pozdrav svojim obožavateljima uoči koncerta na opatijskoj Ljetnoj pozornici

Autor: Marina Pauletić 27.06.2023

Anastacia će u Opatiji, kao hrvatsku ekskluzivu, a ususret Danu Grada Opatije, predstaviti svoj sedmi studijski album „Evolution“.

Opatija - Energična i neposredna Anastacia iznenadila je svoju publiku u Hrvatskoj posebnim pozdravom u video snimci na koji se rijetko tko neće nasmijati – pogledajte na poveznici ovdje.

Anastacia, jedna od najpoznatijih vokalistica našeg doba i vlasnica multiplatinastih hitova „I'm Outta Love“ i „Left Outside Alone“, ovog ljeta, 24. srpnja u sklopu programa Festivala Opatija „Ljeto na Ljetnoj 2023“ stiže na Ljetnu pozornicu!

Anastacia će u Opatiji, kao hrvatsku ekskluzivu, a ususret Danu Grada Opatije, predstaviti svoj sedmi studijski album „Evolution“, ujedno i njen šesti album koji je dospio na UK Top 10.

Njezina prva dva albuma „Not That Kind“ (2000.) i „Freak of Nature“ (2001.) postigla su golemi međunarodni uspjeh, a globalni hit „I'm Outta Love“ 2001. godine donio joj je titulu „Najprodavanije nove ženske pop izvođačice na svijetu“.

Komercijalni uspjeh ove zvijezde nastavio se međunarodnim hitovima poput „Paid My Dues“, „One Day In Your Life“ i službenom pjesmom Svjetskog nogometnog prvenstva 2002. godine „Boom“. Sljedeći album „Anastacia“ iznjedrio je mega hitove „Left Outside Alone“ i „Sick and Tired“ te postao drugi najprodavaniji album 2004. godine u Europi te njen najuspješniji album do danas.

Nakon više od 30 milijuna prodanih albuma ova izvrsna umjetnica jedinstvenog vokala prvi je put na turneji nakon 2018. godine. Uz najnoviji album, Anastacia će Opatiju oduševiti i cijelim nizom atraktivnih hitova iz bogate glazbene karijere koji su joj i priskrbili status superzvijezde i pop ikone našeg vremena.

Ulaznice za koncert dostupne su u sustavu Eventim.hr.

Više sa portala poduckun.net ...