Lovci buzetske 'Mirne' i Vjekoslav Poropat najbolji na natjecanju u gađanju lovačkim oružjem @ Mune

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 26.06.2022

Tradicionalno međunarodno natjecanje lovačkim karabinom bilo je i humanitarnog karaktera, a dobrovoljni prilozi prikupljali su se za Snježanu i Drageca iz Rukavca

Mune - Kao i svake godine, Lovačko društvo „Srndać“ Permani, točnije lovna grupa Mune nedavno je organizirala natjecanje u gađanju lovačkim oružjem. Natjecanje se održalo u lovačkoj kući Gnojine u Malim Munama, te je bilo međunarodnog karaktera, budući da je na njemu sudjelovao veći broj lovaca iz Slovenije i Italije. Sveukupno se natjecalo 14 ekipa i 5 pojedinačnih natjecatelja.

U ekipnom natjecanju lovci iz L.D. "Mirna" Buzet odnijeli su zlatnu medalju, lovci iz L.D. "Dekani" Koper Slovenija osvojili su drugo mjesto, a otočani iz L.D. "Vepar" Veli Lošinj treće mjesto. U pojedinačnom natjecanju prvo je mjesto osvojio Vjekoslav Poropat, drugo Dragan Gregorović, a treće Sandi Jakomin.

Tradicionalno međunarodno natjecanje lovačkim karabinom bilo je i humanitarnog karaktera, a dobrovoljni prilozi prikupljali su se za Snježanu i Drageca iz Rukavca. Sam Dragec je kao i uvijek prisustvovao zabavi, a za dobru glazbenu atmosferu zadužen je bio Trio Gorani.

Više sa portala poduckun.net ...