Marunada seli u Dobreć: Dva dana guštanja u slatkim jesenjim plodovima uz bogat zabavni program

Autor: Marina Pauletić 13.10.2022

Popodne je rezervirano za glazbeni dio manifestacije – nastupat će Sakraboyski band, zatim DJ Vedran dok će se navečer posjetitelji zabaviti uz Kantriderse i Maura Staraja & La Banda Band.

Dobreć - I ovaj će vikend zaleđe Lovrana biti u znaku Marunade. Na Dobreću će se 15. i 16. listopada održati tradicionalna Marunada, koja počinje u subotu u 10 sati izložbom domaćih proizvoda.

Uslijedit će likovno-kreativna radionica i pričanje priče: DND u susret djeci „Priča o maruniću“ te OPG Depoli „Pčela i marun“. Nakon radionica održat će se izložba radova djece. U 11:30 nastupit će „Mići čakavčići“ iz područne škole Dobreć, dok će se u podne održati nastup djece umjetničke škole Matka Brajše Rašana iz područnog odjela Lovran. Predstava za djecu „Cvrčak i mrav“ održat će se u 13 sati, dok će se u 14 održati rekreativna šetnja za djecu šumama maruna. Popodne je rezervirano za glazbeni dio manifestacije – nastupat će Sakraboyski band, zatim DJ Vedran dok će se navečer posjetitelji zabaviti uz Kantriderse i Maura Staraja & La Banda Band.

U nedjelju će također biti moguće pogledati izložbu tradicionalnih proizvoda te će kroz dan nastupati Trio Asi, Sakraboyski band i DJ Vedran.

Više sa portala poduckun.net ...