Maškarana udruga „Zmešani Volosko“ poziva na pusna događanja u Voloskom

Autor: Marina Pauletić 16.01.2024

Foto: arhiva

Sve počinje podizanjem pusta na Antonju.

Volosko – „Maškarana udruga „Zmešani Volosko“ preko 20 godina poznata je na karnevalskog sceni našega kraja. Ove godine odlučili smo obnoviti stare užance u našem Voloskom te smo pripremili mnoštvo maškaranih događanja, a sve u cilju jačanja maškarane ponude Grada Opatije“, započeli su svoj poziv „Zmešani“.

U srijedu, 17. siječnja na parkingu kod vaterpola u Voloskom s početkom u 19 sati podiže se pust. Maškarani tanac u Domu Liburnija održat će se 2. veljače od 21 sat do 2 sata ujutro, a nastupaju Dražen Turina Šajeta i DJ Dog. Na Pust, 13. veljače u Voloskom će se pobirati jaja, dok se 14. veljače pali pust s početkom u 19 sati i to u moru ispred vaterpolo platoa.

„Ovo je prvi put da Maškarana udruga „Zmešani Volosko“ organizira ovako bogati maškarani program, te smo iznimno ponosni što smo u prilici doprinijeti obogaćivanju turističke ponude opatijskog kraja. Vjerujemo da će „Pust Volosko 2024“ privući mnoge posjetitelje, stvoriti nezaboravno iskustvo za sve sudionike te postati dio vološćanske tradicije“, poručili su iz Maškarane udruge „Zmešani Volosko“.

Više sa portala poduckun.net ...