Matuljska garaža ostaje bez koncesionara: Od 1. ožujka tvrtka CAME Adriatic zbog 'zida' i prepreka u komunikaciji s nadležnima odustaje od daljnje suradnje

Autor: Nikola Cvjetović 20.02.2024

- Bez obzira na odluke Općine glede daljnjeg upravljanja garažom Matulji, javno izjavljujemo kako odbijamo sve daljnje vidove suradnje s trenutno vladajućom garniturom, a sve zbog indolentnog i izrazito neprofesionalnog ponašanja kojem smo imali prilike svjedočiti, stoji u objavi tvrtke CAME Adriatic d.o.o.

Matulji - Ulaz u matuljsku garažu od danas krasi transparent koji će razveseliti sve korisnike parkinga u Matuljima, osim proračuna u koji se više neće slijevati naknada od koncesije na parking. Naime, kako stoji u objavi tvrtke CAME Adriatic d.o.o., koji su posljednje tri godine imali koncesiju na spomenuti parking, oni se povlače s lokacije..

- Poštovani korisnici garaže Matulji, dana 1.3.2024. ističe Ugovor o koncesiji za obavljanje uslužne KD usluge parkiranja u javnoj garaži u sklopu školsko sportske dvorane u Matuljima. S obzirom da Općina Matulji kao javno tijelo „skriva“ buduće planove glede navedene garaže te ignorira naše dopise i svaki pokušaj komunikacije već mjesecima, odluka našeg direktora i nas kao tima jest s 1.3.2024. dignuti rampe i omogućiti slobodan ulaz u garažu. Od samog početka preuzimanja upravljanja garažom Matulji naišli smo na „zid“ i prepreke u komunikaciji kod svih djelatnika Općine s kojima, nažalost, u sve tri godine poslovanja nismo uspjeli naći zajednički jezik. Bilo je tu svega – od remećenja javnog reda i mira, alkoholiziranja, uriniranja i ostavljanja smeća po garaži, razbijanja automobila i opreme u našem vlasništvu pa sve do pokušaja protuzakonitih izlazaka iz garaže. Svaki problem koji se pojavio, rješavali smo sami kao tim od 10ak ljudi na što smo s današnjeg stajališta, izrazito ponosni. Bez obzira na odluke Općine glede daljnjeg upravljanja garažom Matulji, javno izjavljujemo kako odbijamo sve daljnje vidove suradnje s trenutno vladajućom garniturom, a sve zbog indolentnog i izrazito neprofesionalnog ponašanja kojem smo imali prilike svjedočiti. Smatramo da pruženi „tretman“ nismo zaslužili makar iz poštovanja s obzirom da smo u ime koncesije do današnjeg dana u Općinski proračun uplatili preko 83.000 €. Ususret nadolazećim lokalnim izborima, toplo se nadamo da će sljedeća postava imati više razumijevanja ali i želje za normalnom i zdravom komunikacijom te partnerstvom u cilju maksimalne dobrobiti građana Općine, ali i svih nas koji u njoj poslujemo. U svakom slučaju, Vama se dragi građani i korisnici garaže, zahvaljujemo na danom povjerenju ali i svim upućenim pohvalama i kritikama, stoji u objavi tvrtke CAME Adriatic d.o.o.

Više sa portala poduckun.net ...