Matuljske ljetne večeri ove subote predstavljaju grupu Silente

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 19.08.2022

Ulaz je slobodan, a svi prisutni uživati će u širokom repertoaru grupe Silente.

Matulji - U subotu, 20. kolovoza u sklopu manifestacije “Matuljske ljetne večeri - Tramontana će vas ofriškat” u matuljskom će se Amfiteatru održati koncert grupe Silente s početkom u 21 sat.

Silente se na široj glazbenoj sceni pojavljuje 2013. godine s prvim singlom Terca na tišinu i albumom Lovac na čudesa. Dvije godine kasnije objavljuju album Neće rijeka zrakom teći, a u 2018. najavljuju povratak koncertnim aktivnostima i svoj treći studijski album naziva Malo magle, malo mjesečine. Sve pjesme Silente benda autorski potpisuju braća Tibor i Sanin Karamehmedović, a stalnu postavu benda još čine bubnjar Ivuša Gojan, vokalistica Doris Kosović i violinistica Ivana Čuljak. U svojoj karijeri bend je održao mnoge koncerte i osvojio razna priznanja za svoj rad, uključujući i hrvatsku diskografsku nagradu Porin. Bend Silente trenutačno živi i radi u Dubrovniku. 10.6.2022 objavljen je četvrti studijski album "IV". Sadrži 10 novih pjesama, uključujući i singlove Mene moje uši lažu, Nikada ovako, Poljubi me za kraj, Idi koje ćemo čuti na koncertu.

U slučaju lošeg vremena koncert se seli u sportsku školsku dvoranu. Ulaz je slobodan, a svi prisutni uživati će u širokom repertoaru grupe Silente.

Također, iz Općine Matulji sve zainteresirane podsjećaju i na besplatne interpretacijske vožnje e-biciklima općinom, koje su se izvodile svake srijede u srpnju i kolovozu, a preostala je još vožnja 24. kolovoza.

SKRIVENI BISERI NAŠE PROŠLOSTI

Dužina: 30 km, Ukupna visina: 580 m
Prijave se primaju na e-mail tzmatulji@tzmatulji.hr do srijede 24.08.

Više sa portala poduckun.net ...