Med Contour Multipower posebna ponuda u Thalassotherapiji

Autor: Portal Poduckun 21.03.2023

Ovaj je tretman efikasan, bezbolan i siguran, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Opatija - Posebna ponuda Med Contour Multipower tretmana u opatijskoj Thalassotherapiji po cijeni nižoj 20% traje do 30. travnja. Riječ je o najučinkovitijem uređaju koji obavlja neinvazivne tretmane lica i tijela.

Med Contour MULTIPOWER ima čak 4 aplikatora za različite vrste tretmana lica i tijela:
BODY SHAPE – za smanjenje masnih naslaga i uklanjanje celulita
BODY SHAPE AND TIGHT- za zatezanje i učvršćivanje kože tijela
FACE LIFTING – za zatezanje kože lica, vrata i dekoltea
DRAINING – za limfnu drenažu tijela i lica

Tretmani su neinvazivni te smanjuju područja podvrgnuta tretmanu bez potrebe za operacijom i/ili anestezijom. Tretman ne oštećuje okolno tkivo, živce ili krvne žile što ga čini veoma sigurnim. To je vrlo primamljivo ljudima koji se ne žele podvrgnuti invazivnim procedurama te je savršena alternativa za ljude koji traže učinkovito smanjenje masnih naslaga bez operacije. Dodatak svemu je činjenica da se u svoju svakodnevnicu možete vratiti bez potrebe za oporavkom nakon tretmana!

Je li Med Contour oblik mršavljenja?

Ova je metoda isključivo namijenjena osobama koje nemaju veliku prekomjernu težinu i žele ukloniti samo lokalne nakupine masnih stanica, popraviti tonus vezivnog tkiva ili ukloniti celulit.

Koja područja na tijelu se mogu tretirati?


Područja koja se mogu tretirati su: jahačke hlače, donji dio leđa, trbuh, stražnjica, bokovi, noge, ruke te tvrdokorni celulit.

Koliko dugo tretman traje i koliko ih je potrebno?

Prosječan tretman traje oko 60 minuta. Preporuča se samo jedan tretman tjedno, a kako bi se ubrzali rezultati, jako je preporučljiva limfna drenaža između tretmana. Broj tretmana Med Contour varira od čovjeka do čovjeka te uvelike ovisi o veličini osobe i željenim rezultatima. Najbolji rezultati se postižu obavljanjem niza tretmana. Općenito preporučamo barem pet do šest tretmana kako bi se postigao najbolji rezultat, međutim za veoma velika ili tvrdoglava područja masnih naslaga i celulita potrebno je i do 12 tretmana.

Koliko često se provode Med Contour tretmani?

Tretmani se provode svakih 7-10 dana, i to barem 5 puta kako bi se postigao mjerljiv učinak. Ovisno o veličini masnih nakupina, ciklus se može i ponoviti.

Što znači neinvazivna metoda?

Neinvazivna metoda znači da nema posjekotina, nema rezova, nema rane koja treba zacijeliti, odnosno nema operacije. Neinvazivni tretmani obično nemaju vrijeme oporavka ili je ono jako kratko uz minimum nuspojava. Rezultati koji se postižu neinvazivnim tehnikama ne mogu se mjeriti s rezultatima koji se postižu manjim i većim kirurškim zahvatima.

Postoji li vrijeme oporavka?

Ukoliko se slijedi procedura sa svojim svakodnevnim aktivnostima možete nastaviti odmah. Vaša koža može biti blago roza i topla nakon postupka zbog povećane cirkulacije krvi u tom području. To bi trebalo nestati unutar nekoliko sati nakon tretmana.

Postoji li njega nakon tretmana?

Vježbanje je nužno i potrebno, fizička aktivnost barem 30 minuta dnevno. Dovoljan je brzi hod i li trčanje. Što veća fizička aktivnost to su osigurani bolji rezultati.

Je li rezultat trajan?

Dugotrajnost postignutih rezultata ovise o načinu i stilu života nakon tretmana. Redovita tjelovježba i pravilna prehrana daju dugotrajne rezultate.

Smiju li se osobe s bilo kakvim problemima s jetrom podvrgnuti ovom tretmanu?

Osobama s kroničnim bolestima jetre i bubrega ovaj tretman se ne preporučuju!


Ovaj je tretman efikasan, bezbolan i siguran, a rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana.

Sve dodatne informacije dostupne su na:
Info telefon - recepcija: 051 202 855
E-mail: recepcija-wellness@tto.hr
www.thalassotherapia-opatija.hr


Više sa portala poduckun.net ...