[U OKU KAMERE] Mularija z Mandrije ponovno na okupu

Autor: Marin Aničić 09.07.2023

Lani se prvi puta nakon šezdesetak godina okupila ova ekipa koju veže zajedničko djetinjstvo i igre u dvorištima u okolici opatijske Mandrije i tada je pala odluka da se ponovno vide dogodine 7. 07. u 7 sati.

Opatija - "Mularija z Mandrije" našla se sinoć ponovno na okupu i druženju na opatijskoj Boćariji. Osvježili su svoja sjećanja na nezaboravno djetinjstvo u ovom opatijskom kvartu, zabavili se i nasmijali, a na kraju obećali da će sve ponoviti i dogodine. Naime, lani se prvi puta nakon šezdesetak godina okupila ova ekipa koju veže zajedničko djetinjstvo i igre u dvorištima u okolici Mandrije i tada je pala odluka da se ponovno vide dogodine 7. 07. u 7 sati.

Zanimljivo je da se prvom druženju odazvalo 22 ljudi, a da se godinu dana kasnije taj broj povećao na 27, što potvrđuje da za takve susrete postoji veliki interes.


Na druženju su sinoć bili: Mario Šikić, Siniša Šikić, Darko Cetina, Zvonko Germek, Marijan Rončević, Mirjana Rončević, Ružica Monar, Janko Barč, Mladen Klanjac, Graciano Lippe, Božica Kontić, Eva Kolaković, Karin Mlekuž, Maja Glažar, Rajna Miloš, Lovorka Kveder, Zdravko Blečić, Radovan Bunjevčević, Lori Božac, Davorka Milat, Boris Keler, Gordana Mihelović, Željko Majerle, Dragan Kinkela, Mario Valčić, Gabrijela Turza i Đirđi Antony.

Više sa portala poduckun.net ...