[VIDEO] Nevio Klarić (MOST): Podržite me, ako želite autentičan glas Matuljaca u Hrvatskom saboru

Autor: Marin Aničić 13.04.2024

"Taoci smo dvaju ogromnih ega željna moći." - započeo je Klarić, podsjećajući kako je strankama poput HDZ-a i SDP-a najveći problem kada rezultati izbora ne budu u skladu s njihovim očekivanjima pa moraju koalirati da bi zadržali stolice.

Matulji - Na konferenciji za medije održanoj u Matuljima, biračima se u završnici kampanje obratio kandidat liste Mosta, Hrvatskih suverenista i Nezavisne liste mladih u VII. izbornoj jedinici - Nevio Klarić.

"Taoci smo dvaju ogromnih ega željna moći." - započeo je Klarić, podsjećajući kako je strankama poput HDZ-a i SDP-a najveći problem kada rezultati izbora ne budu u skladu s njihovim očekivanjima pa moraju koalirati da bi zadržali stolice. Baš kao u općinskom Vijeću Općine Matulji.

Općinski vijećnik Mosta zaključio je kako se Most nacionalno istaknuo kao oporbeni lider, posebice kroz otkrivanje raznih afera vladajućih, propitujući sulude mjere u doba pandemije pa i skupljanjem potpisa za ukidanje Covid potvrda te nastavio: "U Općini Matulji, Most se osnovao u drugom mjesecu 2021. godine da bi u petom mjesecu osvojio mandat na lokalnim izborima i čvrsto stao uz svoje mještane".

VIDEO

Spomenuo je potom zalaganje po pitanju problema s bukom mještana u okolici ex. Tibo-a nakon čega su i postavljeni bukobrani te kako se Most jedini založio za rješavanje problema ilegalnog odlagališta otpada, a kasnije i spaljivanje istog u Brešcima - na lokalnoj, a potom i na županijskoj razini. Također, u proceduru su uvrstili uređenje javnog prijevoza na području Općine koji je problem star više od dva desetljeća.


Konferenciju je Klarić zaključio s pozivom mještanima da mu ukažu povjerenje: "Ako želite autentičan glas Matuljaca u Hrvatskom Saboru, podržite me kao jedinog kandidata iz naše Općine na listi broj 10 pod rednim brojem 7. Ja sam na Vašoj strani!".

Više sa portala poduckun.net ...