Nogometna utakmica Starih i Mladih u subotu u Munama

Autor: Nikola Cvjetović 21.07.2023

Utakmica počinje u 19 sati.

Mune - Tradicionalna nogometna utakmica "Stari protiv Mladih" održat će se u Crikvenoj Dragi u subotu (22. srpnja) s početkom u 19 sati.

Ova jedinstvena sportska manifestacija okuplja generacije nogometaša Muna iz prošlosti i sadašnjosti, pružajući nam priliku da svjedočimo nevjerojatnoj igri i oživimo duh nogometne strasti.
Stariji igrači, s bogatim iskustvom i zavidnim vještinama, suprotstavit će se mladim talentima koji su spremni pokazati svoju energiju i brzinu na terenu. Ovo je prilika da se prošlost i budućnost sjedine u jedinstvenom nogometnom spektaklu koji će obogatiti našu zajednicu. Nakon završetka utakmice, svi sudionici i posjetitelji bit će pozvani na slavlje u lovackoj kućici na Gojinah. Očekuje nas ugodna atmosfera, ukusna hrana i piće te prilika za druženje i razgovor o najboljim trenucima utakmice. Lovačka kućica na Gojinah postat će mjesto gdje ćemo slaviti sportski duh i zajedništvo koje je nogomet donio našem mjestu.
Ako vam se ne žuri kući, after-party će se održati u "Baraki", gdje će se nastaviti veselje i druženje do kasnih sati. Uz glazbu i dobro društvo, imat ćete priliku podijeliti dojmove o utakmici i stvoriti nezaboravne trenutke s prijateljima, obitelji i nogometnim zaljubljenicima.Dođite podržati svoje favorite i svjedočite
nevjerojatnoj igri koju nam pružaju stari i mladi, poručili su organizatori.

Više sa portala poduckun.net ...