Novi e-romobil čeka vlasnika najboljeg “zelenog life-hack-a”!

Autor: Nikola Cvjetović 21.09.2022

Elektricni-romobili-

Pohvali se svojom "zero waste" inovacijom u svakodnevnom životu kroz kratki video ili foto kolaž i osvoji e-romobil!

Opatija - Žmergov lokalni info-centar za mlade – ŽLICA nagradnim natječajem za mlade pod nazivom "Zeleni life-hack" slavi Europsku godinu mladih (EYY) i niz važnih okolišnih datuma kojima skreće pažnju mladih na važnost aktivnog sudjelovanja u očuvanju prirode i zaštiti okoliša.

Drugu godinu zaredom, Žmergo organizira “Zeleni” life-hack, nagradni natječaj namijenjen mladima od 15-30 godina koji žive, rade, školuju se ili provode kvalitetno slobodno vrijeme u Opatiji, a kroz koji se nastoji promovirati vještine i trikove koji olakšavaju naš svakodnevni život, a pritom su u duhu “zero waste” pokreta, odnosno pridonose zaštiti okoliša.

Natječaj je otvoren za prijave od 20.9. do 10.10., a osmišljen je s ciljem osvještavanja važnih globalnih okolišnih pitanja među mladima i to obilježavanjem datuma važnih mladima povezanih s održivosti koja se promovira kroz Žmergov lokalni info-centar za mlade, stoga nas posebice zanimaju ideje koje idu ruku pod ruku s tzv. “zelenim” svakodnevnim navikama, idejama, stilovima života.

Natječajem slavimo Europsku godinu mladih, ali i obilježavamo niz važnih okolišnih datuma kojima mlade informiramo, osvještavamo i potičemo na uključivanje i aktivno sudjelovanje u oblikovanju svoje održive zajednice, a sve detalje možete saznati OVDJE.