Obilježavanje Dana mladih u Opatiji ovoga petka

Autor: Marina Pauletić 09.08.2023

Foto: arhiva

Udruge koje okupljaju mlade i bave se pitanjima vezanima za mlade prezentirati će svoj rad.

Opatija – Savjet mladih Grada Opatije i Klub mladih Gradskog društva Crvenog križa Grada Opatije u petak, 11. kolovoza obilježava Međunarodni dan mladih.

U jutarnjim satima, od 09:00 do 11:00 sati, na opatijskoj tržnici – Mrkatu organizirano je druženje i razgovor s mladima i svim zainteresiranim građankama i građanima uz kavu donatora tvrtke Essperto coffe solutions, muffine donatora Hotela Ambasadora, odnosno slastičarke ekipe šefa Marka Mandeka i DJ Vedrana pod nazivom „Kava s mladima“. Također, svi zainteresirani će biti u mogućnosti izmjeriti krvni tlak.

Nadalje, udruge koje okupljaju mlade i bave se pitanjima vezanima za mlade prezentirati će svoj rad. Očekuju vas predstavnici udruga „Kulturni front”, „Žmergo“ i „Udruge osoba s invaliditetom Grada Opatije“. Zainteresirani će se okušati u igranju različitih društvenih igara koje su za vas pripremili predstavnici udruge „Kulturni front“.

Programom se nastoji edukativnim i zabavnim načinom okupiti mlade Opatijke i Opatijce, upoznati ih s radom Savjeta mladih, Kluba mladih Gradskog društva Crvenog križa Grada Opatije te raznih opatijskih udruga koje se bave mladima, saznati što konkretno muči mlade, kao i dodatno se umrežiti sa lokalnim savjetima mladih kao i prijateljskim savjetima mladih.

Više sa portala poduckun.net ...