Obilježavanje Tjedna Crvenog križa u Opatiji: zdravstvene akcije, predavanja i olimpijada umirovljenika

Autor: Marina Pauletić 08.05.2023

Foto: arhiva

Istoga dana u KD „Zora“ održat će se tribina kluba „Novi život“ Gradskog Crvenog križa Opatija s početkom u 17:30 sati.

Opatija – Povodom obilježavanja Tjedna Crvenog križa u Opatiji, na području Liburnije i njenog zaleđa održavat će se niz programa. Tako će sutra, 9. svibnja Aktiv Crvenog križa Mošćenička Draga od 8:30 do 11 sati ispred Konzuma mjeriti krvni tlak i šećer u krvi. U srijedu, 10. svibnja Aktiv Crvenog križa Matulji provodit će istu akciju mjerenja šećera i tlaka u krvi na šetalištu ispred Osnovne škole „Dr. Andrija Mohorovičić“ od 8:30 do 11 sati.

Foto: arhiva

Istoga dana u KD „Zora“ održat će se tribina kluba „Novi život“ Gradskog Crvenog križa Opatija s početkom u 17:30 sati. Predavanje „Rehabilitacija limfedema“ održat će Stanislava Laginja, prim. med. spec. dermatologije, a predavanje „Dobro je biti u grupi“ održat će dr. sc. Sanja Katalinić, dr. med. spec. psihijatrije.

Foto: arhiva

U četvrtak, 11. svibnja Aktiv Crvenog križa Lovran od 8 do 11 sati ispred tržnice organizira mjerenje krvnog tlaka i šećera u krvi, dok je u petak, 12. svibnja na redu 15. opatijska olimpijada umirovljenika, koja će se održati na trgu dvorane „Marino Cvjetković“ s početkom u 9:30 sati. Olimpijada se organizira u suradnji s KŠR Gorovo.

Više sa portala poduckun.net ...