Objavljeni rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za pedagošku godinu 2022./23.

Autor: Nikola Cvjetović 21.06.2022

wp-content/uploads/2019/04/vrtic-djecji-punta-kolova.jpg

Na listama su također naznačeni planirani datumi polaska djece u vrtić odnosno na prilagodbu u rujnu kako bi se ona mogla odvijati postepeno i na što primjereniji način za dijete.

Opatija - Rezultati upisa u Dječji vrtić Opatija za pedagošku godinu 2022./2023. odnosno liste djece objavljeni su jučer na službenoj stranici Dječjeg vrtića Opatija. Svoje dijete roditelji mogu identificirati na listi putem šifre koja je dobivena prilikom predaje dokumentacije.

- Na listama su također naznačeni planirani datumi polaska djece u vrtić odnosno na prilagodbu u rujnu kako bi se ona mogla odvijati postepeno i na što primjereniji način za dijete. Ako neki roditelji nisu u mogućnosti krenuti u vrtić s planiranim datumom dolaska, o promjeni će se o tome moći dogovoriti tijekom inicijalnog razgovora sa stručnom službom. Za sva dodatna pojašnjenja i informacije o rezultatima upisa djece kao i o mogućim promjenama na listi čekanja, roditelji se mogu javiti u upravu vrtića u Opatiji na brojeve telefona 271 665 ili 272 407. Roditelji svoje žalbe mogu podnijeti Upravnom vijeću vrtića u pisanom obliku u roku od 8 dana od dana objave rezultata o upisima, .

Popis upisane djece provjerite OVDJE.

Više sa portala poduckun.net ...