[FOTO] Opatijcima povodom uskrsnih blagdana podijeljeni prigodni paketi

Autor: Kristina Tubić 07.04.2023

Uskrsni pokloni koji su se dijelili građanima pripravljeni su u suradnji s prodavačicama i prodavačima na Mrkatu te s „Radnikom“ Opatija.

Opatija - Zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić i predsjednik Gradskog vijeća Dino Žigulić družili su se s građanima na Veliki petak ispred opatijske tržnice te podijelili 500-tinjak prigodnih paketa.

Uskrsni pokloni koji su se dijelili građanima pripravljeni su u suradnji s prodavačicama i prodavačima na Mrkatu te s „Radnikom“ Opatija, a u svakom se paketu našla mala pinca „Radnika“ te svežanj rotkvica i mladog luka. Grad Opatija otkupio je od vlasnika štandova na tržnici rotkvice i mladi luk s njihovih OPG-a te podijelio građanima popularne namirnice za blagdanski stol, uz čestitke za Uskrs i uskrsne blagdane.

Danas je obilježen i Svjetski dan zdravlja čiji je ovogodišnji moto „Zdravlje za sve“ kako bi nas podsjetilo na izgradnju svijeta koji bi trebao biti usredotočen na očuvanje zdravlja svih ljudi. Članovi i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Opatija mjerili su građanima krvni tlak i šećer u krvi u suradnji s Centrom zdravih rješenja Opatija - Ljepota zdravlja (Salvus) koji su za tu prigodu poklonili pribor za mjerenje šećera u krvi.

Opatijcima povodom uskrsnih blagdana podijeljeni prigodni paketi

Više sa portala poduckun.net ...