Opatijski dječji vikend od 22. do 24. rujna

Autor: Nikola Cvjetović 11.09.2023

Bogat zabavni program za mališane na opatijskoj Ljetnoj pozornici, u Centru Gervais i u parku Angiolina.

Opatija - Opatijski dječji vikend održat će se od petka, 22. do nedjelje, 24. rujna. U subotu, 23. rujna od 10 sati na velikoj Ljetnoj pozornici posjetitelje očekuje zabavni park s Rolly parkom i napuhancima, a na maloj Ljetnoj animatori, maskote, nastupi zborova i plesnih skupina, dječje karaoke, STEM radionica, glazbena radionica i puno drugih iznenađenja. U Parku Angiolina mališani će moći družiti se s pravim ponijima i zabaviti na veselim sportskim poligonima te zajedno s roditeljima pronaći opatijsko blago. Odgajatelji DV Opatija nastupaju s predstavom „Zaljubljeni Pinocchio“ u 17 sati na maloj Ljetnoj pozornici.

U nedjelju, 24. rujna slijedi repriza zabave! Program Zabavnog parka kreće od 10 do 17 sati na Ljetnoj pozornici. Predstava "Dva praščića" odigrat će se u 17 sati u Centru Gervais.

- Bit će tu i fritula, kokica, palačinki i raznoraznih čuda, stoji u najavi dječjeg vikenda u Opatiji koji se održava u suradnji Grad Opatije, Festivala Opatija i koordinacijskog odbora programa „Grad Opatija prijatelj djece“.

Više sa portala poduckun.net ...