Opatijski hotel Istra proglašen najboljim hrvatskim hotelom s tri zvjezdice

Autor: Nikola Cvjetović 09.10.2022

Nagrada_hotel_Istra_Opatija__1_

Zanimljiv je i popularan kutak učkarskog travara s ponudom biljnih čajeva, domaćeg kruha po tradicionalnoj recepturi te autohtonih začina s Učke. Active & Healthy hotel Istra otvoren je cijelu godinu i u pravom smislu riječi promovira cjelogodišnji koncept “Turizam 365”.

Opatija - Na Danima hrvatskog turizma koji se ovih dana održavaju u Šibeniku, opatijski hotel Istra proglašen je najboljim hrvatskim hotelom s tri zvjezdice. Veliko je to priznanje za jedinstveni cjelogodišnji ‘active & healthy’ koncept kojim Liburnia Hotels & Villas predvode trend aktivnog odmora u mediteranskom zelenilu u kombinaciji sa zdravom prehranom i opuštanjem u wellnessu.

Nagrada_hotel_Istra_Opatija__2_

Nagradu je u ime hotela Istra i Liburnia Hotels & Villas preuzela direktorica hotela Rose Marie Šturlić Raspor koja je tom prilikom zahvalila svim djelatnicima hotela:

‘Velika mi je čast mi je preuzeti ovo priznanje. Nagrada struke uvijek je potvrda da se naš svakodnevni i cjelogodišnji trud isplatio. Hvala svim djelatnicima hotela Istra, ovo je nagrada koju smo svi zajedno zaslužili.’

Gosti hotela Istra tijekom cijele godine mogu uživati u nizu aktivnosti i uvijek iznova doživjeti novo iskustvo odmora. ‘Active & Healthy’ koncept naglasak stavlja upravo na zdrav i aktivan način života pa tako goste tijekom cijele godine očekuju jutarnji i večernji yoga programi, vježbe disanja te aktivne šetnje opatijskim morskim i šumskim šetnicama. Važan dio ovog koncepta je i prehrana pa tako nakon vježbe goste očekuje detox doručak, funkcionalna večera, te kreativna veganska i vegetarijanska jela. Zanimljiv je i popularan kutak učkarskog travara s ponudom biljnih čajeva, domaćeg kruha po tradicionalnoj recepturi te autohtonih začina s Učke. Active & Healthy hotel Istra otvoren je cijelu godinu i u pravom smislu riječi promovira cjelogodišnji koncept “Turizam 365”.

Nagrada_hotel_Istra_Opatija__3_
Više sa portala poduckun.net ...