Općina Mošćenička Draga potpisala Sporazum o bratimljenju s talijanskom Općinom Mesola

Autor: Sanja Monar 02.05.2023

Općine Mesola i Mošćenička Draga potpisale su Sporazum o bratimljenju u cilju napretka, razvoja i dobrobiti obiju zajednica, ujedinjenih u zajedničkoj želji za međusobne odnose temeljene na razmjeni, znanju i plodnoj suradnji.

Mošćenička Draga - U nedjelju 30. travnja Općina Mošćenička Draga potpisala je Sporazum o bratimljenju s Općinom Mesola iz Italije. Svečanost potpisivanja održana je u punoj dvorani zgrade javne namjene.

Općine Mesola i Mošćenička Draga potpisale su Sporazum o bratimljenju u cilju napretka, razvoja i dobrobiti obiju zajednica, ujedinjenih u zajedničkoj želji za međusobne odnose temeljene na razmjeni, znanju i plodnoj suradnji.Odnosi između dvije Općine omogućit će razmjenu dobrih praksi i uspoređivanje različitih kultura i iskustava, unapređujući ih, pogodujući tako razvoju otvorenog društva, ujedinjenog u različitosti, usmjerenog jačanju zajedništva i razumijevanja među narodima za mirnu i bratsku budućnost.

U ime Općine Mošćenička Draga Sporazum je potpisao je načelnik Rikardo Staraj, a u ime Općine Mesola načelnik Gianni Michele Padovani.

Više sa portala poduckun.net ...