Opera Navale, pusna štala uz Gustafe i Kantriderse te Pomorska maškarana povorka ove subote otvaraju Ljeto na Kantridi

Autor: Nikola Cvjetović 15.06.2022

- Pozivamo sve ljubitelje dobre fešte da nam se pridruže na otvorenju još jedne sezone na Prascu, čime ćemo inaugurirati ovogodišnje Ljeto na Kantridi. Svi oni koji vole maškare, a imaju bilo kakvo plovilo nek nam se pridruže na prvoj morskoj maškaranoj povorci, najavio je organizator Damir Čargonja Čarli.

Rijeka - Uvijek originalni i posebni, a tako će biti i ove godine kada je u pitanju ekipa s Morskog prasca koja sitno odbrojava do starta nove kulturno-sportsko-zabavne sezone, objedinjene pod nazivom 'Ljeto na Kantridi'. Sve starta 17. lipnja, od 17 sati na plaži kod Morskog prasca, a da sve bude u stilu ovogodišnjih 'post pusnih' događanja kojima svjedočimo posljednjih dana pobrinut će se Pomorska maškarana povorka koja će uveličati prvi Ljetni karneval na Prascu. Da fešta postane 'pusna štala' potpuna pobrinut će se Gustafi i Kantridersi, dok će pod vodstvom Zorana Majstorovića biti održana i druga Opera Navale koja nakon godine dana pauze donosi ponovo milozvučnu glazbu na relaciji plaža - more.

- Pozivamo sve ljubitelje dobre fešte da nam se pridruže na otvorenju još jedne sezone na Prascu, čime ćemo inaugurirati ovogodišnje Ljeto na Kantridi. Svi oni koji vole maškare, a imaju bilo kakvo plovilo nek nam se pridruže na prvoj morskoj maškaranoj povorci. Gustafi i Kantridersi garantiraju dobru zabavu, stoga nabacite nekakvu masku i dođite do Prasca, najavio je organizator Damir Čargonja Čarli.

Podsjetimo, Tvrtka Novi turizam i ove će godine, u suradnji s brojnim formalnim i neformalnim grupama građana i udrugama, Riječanima i njihovim gostima ponuditi širok spektar događanja, ništa manje atraktivnih od onih prošlogodišnjih, u vrhunskim glazbenim, kulturnim, gastronomskim, rekreativno-sportskim, humanitarnim programima svatko će pronaći nešto za sebe, a bit će tu i određenih noviteta kako bi zadovoljili baš sve ukuse.

Više sa portala poduckun.net ...