Opet se dogodilo čudo!!! Prikupljen novac potreban za liječenje Antonia Širole

Autor: Nikola Cvjetović 20.02.2024

Ne morate više uplaćivati, shehati, lajkati, jer su novci za liječenje Antonia Širole skupljeni!! Da, dragi ljudi, opet ste pobijedili VI! Vi koji brinete jedan za drugoga, Vi koji u ovom okrutnom svijetu i dalje imate empatije, Vi koji ste spremni pomoći!

Matulji - Nakon sjajne akcije za Drageca i njegovu sestru, pod kapom Facebook stranice Vjerujete li u čudo? prikupljeno je dovoljno sredstava za Liječenje Antonia Širole koji boluje od multiple skleroze.

- Ne morate više uplaćivati, shehati, lajkati, jer su novci za liječenje Antonia Širole skupljeni!! Da, dragi ljudi, opet ste pobijedili VI! Vi koji brinete jedan za drugoga, Vi koji u ovom okrutnom svijetu i dalje imate empatije, Vi koji ste spremni pomoći! Antonio Širola Vam se na tome iz svega srca zahvaljuje! Događa li se opet čudo? Nadamo se! Nadamo se i živimo u vjeri da će mu ta terapija pomoći da bude bolje! Antonio je već krenuo u pripremu vize za Rusiju gdje bi u Moskovskoj klinici trebao provesti mjesec dana! Ali o tome će vas još on sam izvještavati. Posebne zahvale: Bojan Lipovac Irena Kukurin Barić, Daria Jurdana, Dario Grabar, Vjeko Alilović, Mario Battifiaca, Mauro Staraj, Jole, Ivana Grabar, poduckun.net, radio Kastav, riportal.net.hr, Novi list, kanal-ri.hr, Kurti, Žejanka, Omega, udruženje obrtnika Kastav-Viškovo-Klana-Jelenje, halubajski zvončari, Općina Viškovo, Općina Matulji, Grad i župa Kastav te svim vatrogascima koji su se ujedinili i zajedno skupljali, poručili su organizatori akcije.

Podsjetimo, Antonio Širola ima 30 godina, a s 21 godinom razbolio se od multiple skleroze. Kako sam govori "osjetio sam slabost u desnoj ruci i desnoj nozi, izgubio vid na lijevo oko i kada se glasnije pričalo počelo mi je pištanje u uhu. Nakon toga sam dobio pulsne terapije kortikosteroidima i do 2016. je sve bilo u redu, no onda je krenulo pogoršanje. Dobio sam razne terapije kao aubagio, alemtuzumab, ocrevus i retuximab, ali bez obzira na to tonuo sam sve dublje i dublje. Pronašao sam rješenje u klinici Pirogov u Moskvi, ali za to mi je potrebno 50.000,00 €."

Prvi dio bitke je dobiven s prikupljanjem financijskih sredstava, sad predstoji onaj drugi u Moskvi. Antonio sretno!!!!

Više sa portala poduckun.net ...