Uskoro u Voloskom: Otvara se Yamaha Music School

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 15.02.2022

Nastava će se održavati u MOHO centru te započinje 1. ožujka.

Volosko - Yamaha music school koju vodi poznati riječki glazbenik Olja Dešić, otvara svoja vrata i u Voloskom! Vijest je to koja će razveseliti sve male glazbenike željne učenja i usavršavanja, a koji od sada, na satove sviranja više neće morati putovati u Rijeku. Nastava će se održavati u MOHO centru te započinje 1. ožujka.

Programi koje će škola u Voloskom nuditi su raznoliki i zanimljivi, te pokrivaju više instrumenata: Hobby (program za najmlađe od 1,5 - 4 godine, uz pratnju roditelja), Piano Forte (za polaznike 8+ godine, klavir), Play For Keeps (za polaznike 8+ godina, klavijature), Six Strings Adventure (8+ godina, akustična gitara), Class Vocals (8+ godina, pjevanje) i Drum Encounters (8+ godina, bubnjevi).

Svi programi imaju engleske nazive kako bi bili ujednačeni u svim Yamaha Music školama diljem svijeta, te se odvijaju u manjim grupama ili individualno.

Detalji oko samih programa i predbilježbe mogu se pronaći na web stranici škole: https://yamahamusicschool-rijeka.hr/

Yamaha Music School otvorila je svoja vrata u Rijeci 2019. godine, nastavno na dugogodišnji rad Studija Maraton. Karakterizira ju rad u malim grupama, licencirani predavači YMS te Yamaha instrumenti. Škola nudi vokalne i instrumentalne tečajeve za sve generacije i stupnjeve znanja.

Više sa portala poduckun.net ...