Otvoren Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u poduzetničkom inkubatoru KASPI

Autor: Marina Pauletić 10.08.2023

Foto: arhiva

Predmet zakupa je uredski prostor veličine 15 m2 koji se sastoji od dvije radne jedinice.

Grad Kastav objavio je Javni natječaj za davanje u zakup poslovnog prostora u poduzetničkom inkubatoru KASPI. Zainteresirani poduzetnici i obrtnici mogu poslati svoje prijave do 28. kolovoza 2023. godine.

Predmet zakupa je uredski prostor veličine 15 m2 koji se sastoji od dvije radne jedinice. Svaka radna jedinica sastoji se od stola, uredske stolice, stolice za goste i klijente, te pripadajućih ormara (sukladno priloženom tlocrtu). Svaka radna jedinica ima pristup električnoj struji i optičkom internetu. Natjecatelji mogu dostaviti prijave samo za jednu radnu jedinicu, ili za obje radne jedinice.

Iznos mjesečne zakupnine je 15 EUR po m2 (u cijenu nije uključen PDV), a vrijeme zakupa je 1 godina.

Pregled prostora je zakazan 11. kolovoza 2023. godine u 09,00 sati.

Natječaj se provodi prikupljanjem pisanih prijava koje se predaju u zatvorenim omotnicama. Zainteresirani poduzetnici i obrtnici mogu poslati svoje prijave do 28. kolovoza 2023. u 12,00 sati.

Najbolje ocijenjenom prijavom smatrat će se prijava onog natjecatelja koji uz ispunjavanje uvjeta iz natječaja ostvari najveći broj bodova sukladno tablici u tekstu Javnog natječaja.

Obrasci i izjave moraju biti ispunjeni putem računala, isprintani, potpisani i pečatirani. Sve obrasce i izjave možete preuzeti na službenim stranicama Grada Kastva u tekstu na poveznici ovdje.

Dodatne informacije i upite možete uputiti na broj telefona 051/564-942 ili na mail renato.stankovic@kastav.hr.

Više sa portala poduckun.net ...