Otvorene prijave za program cjeloživotnog obrazovanja „Menadžment kamping resorta“

Autor: Marina Pauletić 23.01.2023

Prijave su otvorene do 20. veljače 2023. godine, a cijena programa ove godine iznosi 690,00€ (5.198,81 kn).

Opatija - U veljači će se po sedmi put održati jedinstveni program cjeloživotnog obrazovanja za buduće kamping menadžere „Menadžment kamping resorta“. Više od 200 polaznika u prethodnih šest godina uspješno je položilo program na Fakultetu za Menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija.
Danas su bivši polaznici uspješni nositelji razvoja održivog kamping turizma u svojim destinacijama. Među polaznicima su redovito i budući investitori u kampove, glamping naselja i poduzetnici u kamping turizmu.

Interes za pohađanje programa imaju i proizvođači kamp kućica i kamp opreme koji redovito šalju svoje čelne djelatnike na ovu jedinstvenu edukaciju u Hrvatskoj, ali i šire. U posljednjoj generaciji, polaznicima iz Hrvatske pridružili su se i polaznici iz Slovenije, Srbije te Bosne i Hercegovine.

Prijave su otvorene do 20. veljače 2023. godine, a cijena programa ove godine iznosi 690,00€ (5.198,81 kn). U cijenu je uključen i vikend program terenske nastave u kampu 5* (Krk Premium Camping Resort).

Polaznici stječu diplomu i 10 ECTS bodova, a Kamping udruženje Hrvatske dodatno nagrađuje najboljeg polaznika besplatnim vikendom u mobilnoj kućici!

Program započinje 27. veljače 2023. i traje do 15. ožujka 2023., dok će se terenska nastava održati u travnju 2023. godine.

PROGRAM:
Program se sastoji od 9 cjelina, a predavanja održava 30+ vrhunskih predavača (eminentni profesori i stručnjaci iz prakse). Program će se odvijati online, putem MS Teamsa, svaki dan u jutarnjem terminu.

TERENSKA NASTAVA:
Terenska nastava u kampu 5* obuhvaća upoznavanje operativnog funkcioniranja kampa, posebnosti mobilnih kućica, posjet kampovima (4* i 5*) te upoznavanje polaznike s potrebnim uslugama za mega kampere.

PRIJAVE:
Prijave su otvorene do 20. veljače 2023. godine putem online prijavnice na ovoj poveznici.

Više informacija o programu možete pronaći ovdje.

Više sa portala poduckun.net ...