Ove nedjelje 54. maškarano ludilo u Lovranu

Autor: Nikola Cvjetović 09.02.2023

Ukoliko nam se niste u mogućnosti pridružiti, live prijenos povorke moći se pratiti na portalima PodUckun.net, Torpedo.media i Novinet.tv.

Lovran - U predzadnjem vikendu ovogodišnjeg maškaranog ludila očekuje nas povratak velike maškarane Lovranske karnevalske povorke koja će u nedjelju, 12. veljače, tradicionalno okupirati glavnu prometnicu.

Pridružite nam se u maškaranom veselju s početkom u 14 sati, kada će 54. Lovransku karnevalsku povorku svojim poznatim zvukom otvoriti Puhački orkestar Lovran, a potom će svojim šarenilom ulicu ispuniti vesele maske naše dječice iz dječjeg vrtića i osnovne škole. Da ulice Lovrana ostanu šarene kroz cijeli dan, pobrinut će se ukupno 42 karnevalske grupe, koje jedva čekaju pokazati svoje kreativne pusne umotvorine nakon dvije godine pauze. A da uz šarenilo i ”zvoni svo selo” pobrinut će se 5 zvončarskih skupina.

Sada već tradicionalno, s par metara visine, u centru Lovrana povorku će pratiti Mario Battifiaca i Irena Grdinić, dok će s pozornice “kod hotela Lovran” maškarani red uvoditi Zvijezdana Klobučar Filčić. Ukoliko nam se niste u mogućnosti pridružiti, live prijenos povorke moći se pratiti na portalima PodUckun.net, Torpedo.media i Novinet.hr. Kako zabava nebi prestala ni nakon što ulicom prođe preko 2000 maškara, pobrinut će se Trio Vox, koji će nas, sa svoje pozicije ispred lovranske Kule, zabavljati do dugo u noć.

Više sa portala poduckun.net ...