Ove nedjelje stižu "Vremenaste igre"

Autor: Nikola Cvjetović 01.03.2024

Cijena ulaznice iznosi 5,50€, a za kupljene 3 i više ulaznica, cijena pojedinačne ulaznice iznosi 4€.

Opatija - Ove nedjelje, 3. ožujka s početkom u 11 sati u opatijskom Centru Gervais održava se kazališna predstava za djecu VREMENASTE IGRE u izvedbi kazališta Mali teatar iz Zagreba.

Od čega su napravljeni oblaci? Kako nastaje kiša? Kako se možemo igrati s vjetrom? Ova nezaboravnoj edukativnoj avanturi Tata Slikovnica odgovara na brojna pitanja koja muče Tetu Tenu / Tetu NeMirnu. Ona bi željela doprijeti do oblaka i igrati se s njima... Što je sve potrebno da bi se to ostvarilo, doznajte u čarobnoj meteorološkoj predstavi nastaloj prema slikovnicama Zorana Vakule!


Jednako kao što oblaci mijenjaju oblike, kao što vjetar nosi promjenu, a voda se pretvara iz jednog oblika u drugi, u predstavi se istražuje mogućnosti transformacije scenskih elemenata. Objedinjujući dramsku, literarnu i glazbenu umjetnost, predstava potiče djecu na čitanje, razvoj mašte i kreativnosti, te pomaže socioemocionalni i razvoj komunikacijskih vještina, te ujedno kod djece promiče svijest o okolišu i povezanost čovjeka s prirodom.

Režiju i dramatizaciju potpisuje Igor Baksa, a u predstavi igraju Mirna Ostrošić, Marko Capor, uz glazbenu pratnju Sebastiana Doa.


Predstava u trajanju 40 minuta namijenjena je djeci od 3 godine i starijoj. Cijena ulaznice iznosi 5,50€, a za kupljene 3 i više ulaznica, cijena pojedinačne ulaznice iznosi 4€. Popust je moguće ostvariti samo na blagajnama Festivala Opatija (Ljetna pozornica, Zert bb, Opatija) i u Centru Gervais sat vremena prije početka programa koji se tamo održava. Ulaznice je moguće kupiti i online na www.mojekarte.hr

Više sa portala poduckun.net ...