Ove subote na Preluku - 8. izdanje TRIOP triatlon utrke

Autor: Nikola Cvjetović 27.06.2023

Na natjecanju se očekuje govoto 400 triatlonaca iz četiri zemlje.

Preluk – Osmo izdanje TRIOP traitlon utrke na rasporedu je u subotu 1. srpnja na Preluku. Na ovom već tradicionalnom natjecanju u organizaciji Triatlon kluba Matulji očekuje se gotovo 400 triatlonaca iz nekoliko zemalja (Hrvatske, Slovenije, Austrije i Italije). Natjecanje će početi već u 9 ujutro i trajati do 20,30 sati, a natjecatelji će startati u grupama i po dobnim skupinama.


U sklopu priredbe održat će se i utrka za djecu u Aquathlonu. Kadetski uzrast natjecati će se u Supersprint triatlonu, a juniori i seniori u Sprint triatlonu.

Organizatori pozivaju i gledatelje da se pridruže ovom sportskom spektaklu.

Prometna regulacija na dan održavanja sportske priredbe

Navedene subote (1. srpnja), u vremenu od 09:00 – 20:30 sati, biti će privremeno zatvorena za sav promet dionica javne ceste Ž 5051 kroz Ulicu Preluk, Opatijsku ulicu, od raskrižja sa ul. I.M. Ronjgova i Pavlovac ( Opatijski zavoj ) do A. G. Grada Rijeke ( Riječkog zavoja ).


Zbog održavanja sportske manifestacije na Preluku, u vremenu od 05:00 do 24:00 sata, linija 32 prometuje privremenom trasom: Bivio – Ljubljanska cesta – Panorama – Črnikovica – Volosko u polasku i povratku.

Više sa portala poduckun.net ...