Počele prijave za 15. Maškarani klapski maraton

Autor: Marina Pauletić 17.10.2023

Foto: arhiva

Pripreme za spektakl se zakuhavaju, novčane nagrade i ove godine.

Opatija - Maškarani klapski maraton, jedno od najpozitivnijih, najveselijih i najatraktivnijih karnevalskih događanja ne samo na Kvarneru već i cijeloj regiji, ove će godine doživjeti svoje 15. jubilarno izdanje i to u petak 2. veljače 2024.g.

Kako se za svaki MKM treba dobro pripremiti, organizator Udruga MKM iz Opatije već kreće s prijavama klapa koje će biti dio ovog jedinstvenog spektakla i predstaviti se u već nadaleko poznatoj vrhunskoj atmosferi. U organizaciji Udruge MKM i naredne će godine biti veselo, jer će već tradicionalno poznate napjeve zapjevati poznate klape, ali s nekim novim, zanimljivim i dosjetljivim tekstovima i aranžmanima, a za ovu večer se klape tradicionalno pripremaju biti što originalnije maskom, koreografijom i izvedbom.

Foto: arhiva

Upravo stoga organizator poziva klape da se na vrijeme prijave za ovu jedinstvenu manifestaciju, jer je broj sudionika ograničen. Podsjetimo, klape se natječu za vrijedne nagrade koje dodjeljuje ocjenjivački sud i za nagrade publike koja glasa putem glasačkih listića.

Ono na što itekako valja podsjetiti jest da će se nastaviti tradicija započeta ove godine koja trima najboljim klapama donosi i unosne novčane nagrade. Stoga je klapama preporuka da se prijave što prije, upravo zbog ograničenog broja sudionika, a kako bi se napravio odabir najboljih koje će se predstaviti vjernoj publici.

Foto: arhiva

Klape se mogu prijaviti mailom na kzu.mkm.opatija@gmail.com ili na 091/ 57 56 508, a preko istih kontakata mogu dobiti i sve potrebne informacije.

Za jubilarno izdanje organizator obećava odličnu zabavu i večer za pamćenje, upravo onakvu na kakvu su izvođači i publika naviknuli.

- Prijavite se na vrijeme!, poručuju iz udruge MKM Opatija.

Više sa portala poduckun.net ...