Početak lipnja rezervirajte za Festival smijeha u Kastvu

Autor: Nikola Cvjetović 14.05.2024

Bit će to tri dana stand-upa, predstava i smijeha na najljepšoj kvarnerskoj pozornici na otvorenom, kastavskoj Crekvini.

Kastva - I ove godine će svi prepričavati fore s Kastva! Sada već tradicionalni Festival smijeha od 8. do 10. lipnja u Kastav dovodi najveća komičarska imena Hrvatske i regije. Bit će to tri dana stand-upa, predstava i smijeha na najljepšoj kvarnerskoj pozornici na otvorenom, kastavskoj Crekvini.

Špektakl kreće stand-up nastupima Ante Travizija, legende SplickeScene, Andrije Dabanovića, koji je rasprodao nastupe diljem regije i Srđana Olmana, jednog od najpopularnijih srpskih komičara. Drugi dan Festivala pod svjetla reflektora stat će glumac, scenarist, kantautor i rocker, jedan, jedini i neponovljivi Branko Đurić Đuro. Posjetitelji Festivala smijeha će imati priliku vidjeti "Đurologiju", predstavu u kojoj Đuro na urnebesno smiješan način s publikom dijeli svoja razmišljanja i poglede na život. 8. i 10.6. će posjetitelje od gluposti braniti i štititi Bloger Krule.

S publikom se Festival oprašta uz suze.. izazvane čakavskom inačicom Bračnih voda. Irena Grdinić i Mario Lipovšek Battifiaca još jednom će biti Đurđa i Franko u Casabianci – limited edition, autorskoj predstavi ovog voditeljskog dvojca s malih ekrana.

Ništa u životu nije sigurno, ne možemo predvidjeti vremensku prognozu, ni gdje je kraj inflaciji..ali urnebesnu zabavu na Festivalu smijeha garantiramo!

Vidimo se u Kastvu! I nemojte se zeznuti - smijeha će biti u neograničenim količinama, ali karata ne, zato treba svoje nabaviti na vrijeme.. Dostupne su u caffe baru Tin, Dallas Music Shop-u, na benzinskim postajama Croduxa i Petrola te putem linka :https://www.mojekarte.hr/hr/group/617877/festival-smijeha-2024.htmlPROGRAM:8.6. Ante Travizi, Andrija Dabanović i Srđan Olman

Voditelj: Bloger Krule

9.6. Đurologija

10.6. Casabianca, limited edition

Voditelj: Bloger Krule

Više sa portala poduckun.net ...