Policija pronašla kokain, marihuanu, digitalnu vagu…

Autor: Portal Poduckun 31.03.2023

Foto: ilustracija

Zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, 43-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Opatija/Rijeka - Zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, 43-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Policijski službenici opatijske policije proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana u dobi od 33, 34 i 43 godine zbog sumnje u počinjenje kažnjivih radnji iz domene zlouporabe droga.

U sklopu kriminalističkog istraživanja, a temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, na širem riječkom području provedena je pretraga doma i drugih prostorija te osobnog vozila kojima se koristi 43-godišnjak, gdje je pronađeno i oduzeto oko 40 grama kokaina, više od 230 grama marihuane, digitalna vaga i druge predmete.

Također je utvrđeno da je dvojici osumnjičenika starosti 33 i 34 godine tijekom ove godine prodavao marihuanu na području Rijeke i Opatije za određenu svotu novaca.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene zlouporabe droga, 43-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Ostala dvojica osumnjičenika su prekršajno sankcionirani temeljem odredbi Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Više sa portala poduckun.net ...