Povratak aktivnosti u Klubu 60+ Gradskog društva Crvenog križa Opatija

Autor: Andrea Načinović 22.05.2022

wp-content/uploads/2020/06/rajka-musco-penzija-1.jpg

Pozivaju se sugrađani treće životne dobi da se uključe u ovu novu aktivnost Kluba 60+ GDCKO, a kojom prigodom se mogu upoznati i s ostalim mnogobrojnim programima Kluba.

Opatija - Nakon korona pauze svi se raduju povratku mnogobrojnih aktivnosti u Klubu 60+ Gradskog društva Crvenog križa Opatija, a pohvalili su se kako su krenule su i nove inicijative. U klubu će započeti s radom i vrtlarska sekcija na inicijativu strastvenih vrtlara. Prvi susret vrtlarske sekcije održat će se u prostoru Kluba 60+ GDCKO (M. Tita 86) u utorak 24. svibnja s početkom u 18 sati.

Prijedlozi aktivnosti obuhvaćaju zanimljiva predavanja, radionice uz demonstracije vrtlarskih vještina, organizirane posjete vrtovima, razmjene sjemenja, presadnica i plodova, zajedničke projekte ozelenjavanja i dekoriranja i ostalo prema interesima i prijedlozima članova. Sekcija će se sastajati dva puta mjesečno, prvog i zadnjeg utorka u mjesecu u 18 sati.

Pozivaju se sugrađani treće životne dobi da se uključe u ovu novu aktivnost Kluba 60+ GDCKO, a kojom prigodom se mogu upoznati i s ostalim mnogobrojnim programima Kluba. Za dodatne informacije javiti se na telefon: 051/711129 ili u prostoru Kluba 60+ GDCKO, radnim danom.