Predavanje Tonija Miluna u Opatiji – Praktični financijski savjeti za kućni budžet

Autor: Marina Pauletić 15.06.2024

Foto: arhiva

Toni Milun će u svom predavanju obraditi ključne aspekte osobnih i obiteljskih financija te podijeliti praktične savjete kako učinkovito upravljati kućnim budžetom.

Opatija - Grad Opatija i poduzetnički inkubator Hubbazija s ponosom vas pozivaju na predavanje Tonija Miluna, najpoznatijeg hrvatskog matematičara i financijskog vlogera. Predavanje će se održati u četvrtak 20. lipnja 2024. godine od 17 h u Vili Antonio, Ulica Vladimira Nazora 2 u Opatiji, a ulaz je slobodan za sve zainteresirane.

To je već drugi put da u opatijskom poduzetničkom inkubatoru gostuje Toni Milun, koji se prošle godine predstavio temom financijske pismenosti i privukao veliki interes javnosti.

Toni Milun će u svom predavanju obraditi ključne aspekte osobnih i obiteljskih financija te podijeliti praktične savjete kako učinkovito upravljati kućnim budžetom. Neke od tema koje će biti pokrivene uključuju: kako izraditi i pratiti kućni budžet, kako upravljati dugovima i kreditima, kako štedjeti i investirati, planirati itd.

Ovo predavanje je idealna prilika za sve koji žele unaprijediti svoje financijske vještine i osigurati stabilnu financijsku budućnost za sebe i svoju obitelj.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i upoznajte se s korisnim, praktičnim savjetima našeg najpoznatijeg matematičara Tonija Miluna koji vam mogu pomoći u svakodnevnom životu.

Više sa portala poduckun.net ...