Preuzimanje individualnih spremnika za reciklabilne vrste otpada

Autor: Nikola Cvjetović 09.08.2022

Korisnici s područja Općine Viškovo koji još nisu preuzeli svoje individualne spremnike za reciklabilne vrste otpada (žuti i plavi) u predviđenim terminima, spremnike mogu preuzeti na lokaciji Reciklažnog dvorišta Viškovo.

VIŠKOVO - Korisnici s područja Općine Viškovo koji još nisu preuzeli svoje individualne spremnike za reciklabilne vrste otpada (žuti i plavi) u predviđenim terminima, spremnike mogu preuzeti na lokaciji Reciklažnog dvorišta Viškovo, u Viškovu, Marinići 145 C u razdoblju od 8. do 13. kolovoza. Spremnici se mogu preuzeti u utorak i petak od 8 do 15 sati, srijedu i četvrtak od 13 do 20 sati i subotu od 8 do 13 sati.
Korisnici koji još nisu preuzeli svoje individualne zelene spremnike za miješani komunalni otpad u predviđenim terminima, mogu ih preuzeti u Centralnom reciklažnom dvorištu Mihačeva draga, Mihačeva draga 37 u Rijeci, od ponedjeljka do petka od 8 do 20 sati. Iz Komunalnog društva Čistoća mole korisnike da ponesu svoje kupone, osobnu iskaznicu vlasnika ili odrezak računa KD Čistoća. Detaljne informacije dostupne su na web stranicama Komunalnog društva Čistoća.

Više sa portala poduckun.net ...