Prilike za poduzetnike u razvoju eno-gastro destinacije tema je nove panel diskusije

Autor: Nikola Cvjetović 11.05.2022

Ulaz je otvoren za sve posjetitelje i publika se potiče da aktivno sudjeluje u panel diskusiji.

Opatija - Ovoga petka, 13. svibnja s početkom u 18 sati u opatijskom hubu održat će se panel s temom „Prilike za poduzetnike u razvoju eno-gastro destinacije“, a o temi će govoriti renomirani panelisti iz našega kraja: dr. sc. Irena Peršić Živadinov, direktorica TZ Kvarnera, Daria Grošić, poduzetnica i urednica portal Hedonist magazina te Josip Orišković, S.I. international sommelier.

Razgovarat će se ponajviše o eno-gastro potencijalima Liburnije sa zaleđem, OPG-ovima, kreiranju eno-gastro ponude, bit će riječi i o važnosti lokalnih namirnica i pića u restoranima, ali i ostalim srodnim proizvodima i uslugama kojima budući ili postojeći poduzetnici mogu konkurirati.

Ulaz je otvoren za sve posjetitelje i publika se potiče da aktivno sudjeluje u panel diskusiji.

Poduzetničke ćakule razvile su se kao jedan interaktivni projekt u kojem jednako uživaju i panelisti, ali i publika s naglaskom na budućim ili mladim poduzetnicima kojima su informacije i iskustva različitih pristupa poduzetništvu izuzetno vrijedni, što je ukratko i osnovni cilj ovih panela – približiti poduzetništvo i trendove u poduzetništvu s naglaskom na turizam.

Više sa portala poduckun.net ...