Prva “LeFestiva - Leprinačka ljetna zabava” u utorak sprema bogat program za velike i male

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 20.06.2022

Josipjensis_bend

Ovom se manifestacijom pozivaju svi na proslavu najdužeg dana u godini i doček ljeta u predivnom ambijentu veprinačkog Starog grada.

Veprinac- Udruga Leprinka ovog će utorka, 21. lipnja od 18 sati u Veprincu u Starom Gradu po prvi puta organizirati “LeFestiva - Leprinačku ljetnu zabavu”. Ovom se manifestacijom pozivaju svi na proslavu najdužeg dana u godini i doček ljeta u predivnom ambijentu veprinačkog Starog grada.

Program ovog događaja započinje u 18 sati kada je upriličeno svečano otvaranje uz piće dobrodošlice i nastup Josipjensis benda. U 19 sati započinje lov na blago za djecu do 10 godina, a večer se nastavlja u kulturnom tonu uz “Čakavskeh pol uri” (čitanje čakavske poezije) u 20 sati, te “KUC KUC Cabaret” - humoristični program Ri-Teatra u 21 sat. Od 00:01 sati kreće after party na Boćariji Poljane.

Voditeljica programa je Marina Česen, a u sklopu događaja prikupljat će se novčana sredstva za pomoć Draganu i Snježani Savić. Ulaz na događaj je besplatan, a posjetitelje očekuje bogata ugostiteljska ponuda.

Više informacija može se pronaći na Facebook eventu: https://www.facebook.com/events/1517280665354634

Veprinac_stari_grad
Više sa portala poduckun.net ...