Radionice u Domu Veprinac - Bio uzgoj i zaštita bilja u mom vrtu

Autor: Marina Pauletić 07.05.2024

Foto: ilustracija

Opatijsko zaleđe je zbog svojeg položaja i klime idealno za eko-vrtlarstvo.

Veprinac - Predavanje i radionica o prehrani i zaštiti povrća i voća održava se ovog petka, 10. svibnja u Društvenom domu Veprinac s početkom u 18 sati

Ideja da u svom domu imamo bio-vrt većini je zanimljiva jer bio-proizvodnja bez raznih kemikalija, osim što štiti okoliš, značajno utječe i na naše zdravlje. Ipak, za bujan i plodonosan vrt pored truda potrebno je i znanja kako bi prinos bio što bolji. Opatijsko zaleđe je zbog svojeg položaja i klime idealno za eko-vrtlarstvo, a o tome će 10. svibnja s početkom u 18 sati u Društvenom domu Veprinac govoriti Patricija Rumac, bacc.ing.agr.

„Pozivaju se vrtlari i vrtlarice, ali i svi oni koji će to tek postati da ovog petka posjete Društveni dom u Veprincu, jer zdravlje iz vašeg vrta se već ovog ljeta može naći na vašem stolu“, navodi predavačica Rumac.

Radionica „Bio uzgoj i zaštita bilja u mom vrtu“ sastavni je dio niza programa za građanstvo koji se u Društvenom domu u Veprincu održava pod pokroviteljstvom Grada Opatije, a u organizaciji Festivala Opatija te suradnji s Kreativnom industrijom. Ulaz na predavanje je slobodan, a posjetitelji će imati prilike postavljati pitanja i razmijeniti vlastita iskustva.

Više sa portala poduckun.net ...