Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca zajedno u showu "Zvijezde pjevaju"

Autor: Marijana Šepić Bjelobaba 24.02.2022

wp-content/uploads/2021/12/zlatni-studio-Ferlin-i-Battifiaca.jpg

U novoj će se sezoni po prvi put moći navijati za jedan muško-muški i jedan žensko-ženski vokalni par. To su Mario Lipovšek Battifiaca i radijski voditelj Robert Ferlin, te Ivana Kindl i komičarka Marina Orsag.

Rijeka - Najnovije, 10. izdanje HRT-ova showa "Zvijezde pjevaju" donosi jednu zanimljivu riječku suradnju. Riječ je o popularnim voditeljskim imenima koji su se nedavno rame uz rame natjecali za "Zlatni studio", nagradu za najbolji radijski glas. Istu je na koncu osvojio Mario Lipovšek Battifiaca, a sada će se kolegi Robert Ferlinu odužiti tako što će ga naučiti pjevati.

Naime, kako donosi Jutarnji list, u novoj će se sezoni po prvi put moći navijati za jedan muško-muški i jedan žensko-ženski vokalni par. To su Mario Lipovšek Battifiaca i radijski voditelj Robert Ferlin, te Ivana Kindl i komičarka Marina Orsag. Također, od izvora bliskih Battifiaci doznali su i jednu pikanteriju, a to je da je Ferlin, za razliku od Marine Orsag koju mentorira Ivana Kindl, nediscipliniran i loš učenik koji tonove 'gađa' s mnogo poteškoća.

Da li je zbilja tome tako, odnosno kakav će se Robert Ferlin pokazati u ulozi pjevača, a Battifiaca mentora doznat ćemo vrlo skoro, točnije od 19. ožujka kada započinje nova sezona "Zvijezde pjevaju".