Rokova u Klani – red sporta, red zabave

Autor: Sanja Tumara 09.08.2022

Održat će se natjecanje vatrogasne djece i mladeži, boćarski turnir, turnir u briškuli i trešeti, nogometna utakmica, planinarski pohod, večernji zabavni programi.

KLANA – Konačno „prava“ Rokova u Klani! Naime, nakon dvije godine konačno je omogućeno okupljanje većeg broja sudionika na jednom mjestu pa se tako vraća i Rokova s brojim tradicionalnim sadržajima. Pripremljen je zaista bogat program - natjecanje vatrogasne djece i mladeži, boćarski turnir, turnir u briškuli i trešeti, nogometna utakmica NK Klana – NK Rječina, planinarski pohod, večernji zabavni programi. Ove se godine po drugi put održava i Rokovski kotlić.
Tradicionalno se održava svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Klana, kao i vjerski sadržaji, a ove godine će župnik Kristijan Malnar upriličiti i blagoslov motornih vozila i traktora.
U večernjem zabavnom dijelu programa, ispred Vatrogasnog doma u subotu, 13. kolovoza nastupit će Eureka i klanjski Raspad sistema, a u nedjelju, 14. 8. nastupaju Kožne jakne i Koktelsi Na Gradini 12. 8. nastupaju tri dua - Blu:Kanu, Livingstones i The Blondes s unplugged izvedbama pop&rock evergreena.
Ulaz na sve sadržaje je besplatan.

Više sa portala poduckun.net ...