Sezona krstarenja 2024 - prvi polasci Katarina line brodova

Autor: Marina Pauletić 09.04.2024

Foto: arhiva

Amerikanci su im ujedno bili i prvi gosti na kopnu.

Opatija - KATARINA LINE, jedan od vodećih incoming turoperatora u Hrvatskoj, sa sjedištem u Opatiji, otvara sezonu krstarenja Jadranom svojim mini cruiserima i to već ovu subotu 13. travnja.

U Dubrovniku prva grupa iz SAD-a ukrcava se na brod deluxe superior kategorije, MB INFINITY, gdje će gosti tijekom narednih sedam dana ploviti u smjeru Opatije s obilaskom, između ostalih, Korčule, Hvara, Splita, slapova Krke i Raba. U svakoj od destinacija gosti imaju organizirane razne dodatne aktivnosti: razglede s lokalnim vodičima, posjete vinarijama, večere u restoranima i probu Rapske torte.

Amerikanci su im ujedno bili i prvi gosti na kopnu, još sredinom ožujka u posjeti je bila grupa od 30 putnika čiji je itinerer uključivao Dubrovnik, Korčulu, Mostar, Crnu Goru, Split, Plitvice i Zagreb.

Na Kvarneru s krstarenjima startaju u srijedu, 17. travnja kada iz Baške kreće 5 Katarina Line brodova koji voze grupe biciklista u sklopu eventa 4islands MTB Croatia, svaki dan s novom biciklističkom rutom na drugom otoku.

S polascima u subotu, 13. travnja počinju i iz luke Split, brodom SEAGULL, premium superior kategorije, gdje će, na krstarenje otocima na potezu između Splita i Dubrovnika, krenuti gosti iz Australije, Novog Zelanda i UK.

- Početak sezone sredinom travnja na moru je dobar znak uspješne predsezone. Naši polasci na sedmodnevnim krstarenjima nastavljaju se tijekom cijele sezone svake subote iz Opatije, Splita i Dubrovnika, na više od 40 brodova različitih kategorija i veličina, sve do kraja listopada 2024, najavljuju iz Katarina line-a.

Više sa portala poduckun.net ...